CARNAVALSmiddag met

’t Kumt Vaneiges. 

 Dit jaar mogen we op carnavalsdinsdag weer, op verzoek van Dun Blaouwun Beer, een optreden verzorgen voor onze doelgroep, de leeftijd van ongeveer 55 plus tot 100 min. Het optreden zal plaatsvinden In de muziekzaal van Den Durpsherd, aanvang 14.30 uur tot ca. 17.00 uur. Wij van ’t Kumt Vaneiges, 2 accordeonisten en 6 zangers, hebben heel veel zin om samen met en voor onze gasten een gezellige middag te gaan verzorgen. Op het programma staan bekende vrolijke liedjes, ook wat potpourri’s en carnavals nummers zullen die middag zeker niet ontbreken. Deze nummers zijn echte meezingers en zullen ongetwijfeld voor een gezellige sfeervolle carnavalsmiddag zorgen. We hopen dat veel senioren uit Dun Birrekoal met ons dinsdagmiddag carnaval komen vieren 

error: Content is protected !!