Kerst met ’t Kumt Vaneiges in Den Dungen. 

Op zondagmiddag 10 december om 14.00 uur verzorgd muziekgroep ’t Kumt Vaneiges uit Berlicum een Kerstvoorstelling in de grote zaal van Litserborg in Den Dungen.  

‘tKVE is in december 1994 opgericht en bestaat thans uit de accordeonisten Tonny van Alem en Bart van der Plas en de zangers, Chris Kuster, Harry Kuijpers, Henk van den Broek, Hans van der Cammen, Henk van Schijndel en Rien van Doorn. 

Het programma zal zeer gevarieerd zijn, zoals enkele traditionele en populaire Nederlandstalige kerstliederen. Maar ook verhalen en kerstliederen in het Brabants dialect. Zelfs Engels- en Franstalige kerstliederen worden uitgevoerd. Het belooft samen met ’t Kumt Vaneiges een middag te worden die U zult ervaren als een passende aanloop naar de komende kerstdagen. 

Op 10 december is de zaal open om 13.30 uur. 

Entreekaarten á 5,00 pp, zijn verkrijgbaar bij de receptie van Litserborg of bij een van de leden van ’t Kumt Vaneiges. 

error: Content is protected !!