Met ’t Kumt Vaneiges op naar 2023

Met enkele sfeervolle kerstoptredens met als absolute hoogtepunt het optreden in Den Durpsherd werd 2022 muzikaal afgesloten. 

Het was een bewogen jaar, eerst de beperkingen door het heersende coronavirus en in mei het overlijden van accordeonist Ger v.d. Burgt. 

Maar met zijn advies, “vooral doorgaan met muziek en plezier maken” lukte het ons om een aantal gezellige optredens te verzorgen. Zo denken we met veel plezier terug aan het optreden voor de boom bij de Moerkoal en het pizza optreden bij Berlerode. Ook ons optreden voor de gezamenlijke KBO’s van Laarbeek voor 250 gasten werd met een daverend applaus gewaardeerd. 

In 2023 hopen wederom een aantal gezellige optredens te mogen verzorgen voor onze doelgroepen, zoals KBO & Seniorenvereniging, De Zonnebloem. Ook in Verzorgingshuizen treden we graag op. Ook voor andere aanvragen staan wij open en bespreken we samen wat mogelijk is. 

Voor 2023 wensen wij iedereen veel muzikale en hoopvolle lichtpuntjes toe. 

error: Content is protected !!