Zondag 18 december Kerst met ’t Kumt Vaneiges.

Op zondagmiddag 18 december om 14.00 uur verzorgd muziekgroep ’t Kumt Vaneiges uit Berlicum een Kerstvoorstelling in het Benelux-theater Den Durpsherd .

De groep is in december 1994 opgericht en bestaat thans uit de accordeonisten Tonny van Alem en Bart van der Plas en de zangers, Hans Bogaards, Harry Kuijpers, Henk van den Broek, Hans van der Cammen, Henk van Schijndel en Rien van Doorn.

Het programma zal zeer gevarieerd zijn, zoals enkele traditionele en populaire Nederlandstalige kerstliederen. Maar ook verhalen, gedichten en kerstliederen in het Brabants dialect. Zelfs Engels- en Franstalige kerstliederen worden uitgevoerd. Het beloofd samen met ’t Kumt Vaneiges een middag te worden die U zult ervaren als een passende aanloop naar de komende kerstdagen.

Voor aanvang gratis een kop koffie/thee van ’t Kumt Vaneiges

error: Content is protected !!